top of page

EISSALON

? איך קוראים את זה

אייססלון נולדה במהלך שהות מייסדיה בשליחות בגרמניה, Eis (יש להגות כמו Ice באנגלית) פירושה גלידה בגרמנית, ו- Salon אתם כבר מכירים, יש לזה את אותה משמעות גם בגרמנית. וביחד: סלון גלידה.

אדוה

Eiskonditorin

ג'לאטו מאיטליה עם חיוך ישראלי בדיוק של קונדיטוריה

אדוה ברק ליאני, היא הלב החם והחיוך השובה של Eissalon, מספיק להסתכל עליה מכינה את הג'לאטו מבעד לחלון המעבדה הענק שלנו, בכדי שיעלה לכם חיוך על השפתיים, ואחרי שתטעמו את הג'לאטו, החיוך שלכם עוד יתרחב.

אדוה היא קונדיטורית שאת ההסבה לגלידה עברה בבולוניה ובברלין, ומאז למדה את התחום לעומק, בעצמה, ערכה ניסויים בסלון הדירה בה גרנו שהפך למעבדה, את הניסיון התחילה לצבור בגלידרייה נחמדה באזור מגורינו בגרמניה.

אדוה היא זוגתו היפהפיה של שיאון והם שותפים לדרך מאז 16.7.2011.

שיאון

אנשים, ייעול, ניהול

"מקים גלידריה כמו שמקימים בית חולים"

שיאון ליאני, מאז ומעולם אהב לרדת לפרטים, לעבוד עם אנשים ולקבל החלטות מכריעות הנוגעות לעתיד הבלתי נראה. שיאון ברק מאושר כאשר קיבל את המנדט מאדוה להכין את היסודות להגשמה העצמית של שניהם. מאז עלה הרעיון בנה שיאון תוכנית עסקית מפורטת, למד את שוק הגלידות הישראלי ויצר את הקשרים העסקיים שאיפשרו את הקמת המיזם. 

שיאון מביא איתו לעסק ניסיון בניהול פרויקטים מעולם הנדסת הפלסטיקה ומעולם הרכב,

לפעמים משעשע להבין כמה כל העולמות קשורים...

אנחנו מאמינים שחדשנות היא לא מילה גסה גם בעסקים משפחתיים ומסורתיים, ואנו מצליחים להביא חידושים לסדר היום של הענף דרך הסלון הצנוע שלנו.

כל זה אפשרי רק עם מוצר מעולה !​

המוצר שלנו

מה זה ג'לאטו?

ההמלצה שלנו היא

קנו גלידה טריה בסמוך

למועד אכילתה.  

"ג'לאטו" פירושה באיטלקית גלידה, בשל כך הושאל השם לשפה המקצועית הכלל עולמית וכיום "ג'לאטו" הוא שם כללי לגלידה המיוצרת בשיטה ובהרכב המסורתיים איטלקיים: הכנה במקום, שימוש בחומרים טריים (חלב, שמנת, סוכר, פירות, אגוזים), עם מרקם עשיר הנובע מתכולת אויר נמוכה של עד כ- 30% בשילוב של תכולת שומן עד כ- 8%. מוצרי גלידה תעשייתיים עלולים להכיל 50% אויר ואף יותר, תכולה שומנים גבוהה יותר ותוספים, שאינם בהכרח מזיקים לבריאות אך הם פשוט לא תמיד נחוצים כאשר הגלידה ממש טרייה.

 

גלידה היא מוצר קפוא ולכן באחסנה נכונה (מינוס 18-22 מעלות) היא אינה מתקלקלת מהר במובן הביולוגי, אך לזמן במקפיא יש עליה השפעה אחרת. בהנחה שלא נעשה שימוש במייצבים או בתהליכים מיוחדים בכדי למנוע זאת, המרקם הקרמי שלה אובד בשל היווצרות גבישי קרח ואלו פוגמים בחוויית האכילה.

בואו לסלון שלנו !​

 ? כבר נגמרה לכם הגלידה

חדשנות בכל מחיר

העולם מלא בפיתיונות שיווק ומכירה רגשיים ואגרסיביים. מילים כמו "בוטיק", "שף", "פרימיום" ו"חומרים טבעיים בלבד" לרוב באות כשם נרדף למחיר גבוה מהממוצע גם אם אין מאחוריהן הרבה, אנו באייססלון מצליחים בדרכנו הייחודית לנתק את הצימוד הזה ולדאוג שכולם ירוויחו מכך.

לעשות כמו כולם זה לא כיף לנו, לא לאנשי הצוות שלנו ולבסוף גם לא ללקוחות החייכנים שלנו. אייססלון היא אוקיינוס כחול של גלידה, קונדיטוריה מסורתית כעסק חדשני. המוצר שלנו שונה וכתוצאה ישירה גם שיטת התמחור שלנו שונה.

אנחנו לא מצטדקים, עסק מקימים בכדי להרוויח כסף, אבל השחקנים הראשיים שלנו הם האמת והמוצר, המחיר הוא לא האג'נדה והוא יכול להשתנות במידה ונזדקק לכך בכדי לשפר או לשמור על רמת השירות והמוצר, ומי שמגיע אלינו בגללו פשוט לא הבין אותנו.

יישום שיטות עבודה קפדניות במקביל לייצור מוצרים ללא פשרות מאפשר לנו למצות את הקסם שבחלב, בפרי ובסוכר ולהישאר פינוק נגיש. ואין לנו מה להסתיר,

 

בואו לסלון שלנו לראות את הכל דרך חלון הזכוכית הענק.

 

לא הכל ורוד

כשעובדים עם חומרי גלם גולמיים ולא מעובדים קיימת תלות בזמינותם בשוק, מוצרים כמו פירות ותבלינים טריים לעתים משנים את הרכבם וטעמם בהתאם לאקלים שחוו באותה עונה, וגם צבעם עלול להשתנות.

 

יש לאלו בהתאמה שלוש השפעות על הג'לאטו שלנו - האחת, מבחר הטעמים שלנו עלול להשתנות לאורך עונות השנה, השניה, טעמה של גלידת התפוז-נענע לדוגמא עלול לעבור שינויים קלים בין ביקור אחד בסלון לביקור הבא ובנוגע לצבע…
 

בדומה לפתיתי שלג שנראים לנו לבנים לעומת מים צלולים גם תערובת הגלידה לפני הקפאתה תהיה בעלת צבע חזק ולאחר הקפאתה תהיה בהירה מאד לדוגמא: גלידת בננה אמיתית היא למעשה אפרפרה, גלידת תות (אדום ככל שיהיה) היא ורודה, וגלידת הוניל היא לבנה כמעט לחלוטין ובה גרגרי וניל שחורים וארומתיים, ובכלל רוב הטעמים על בסיס שמנת יהיו בהירים מאד כמעט לבנים גם אם טעמם חזק.

 

יש שרואים באלו חסרונות ולכן מעדיפים לעבוד עם תחליפים שיאפשרו להם למכור גלידה מושכת לעין, בטעם קבוע (לא רע בכלל) לאורך כל השנה.

אנחנו סומכים עליכם שתמצאו אצלנו את הערך המוסף, תתמקדו במה שבאמת חשוב - טעם, מרקם, חיוך.

בסלון יושבת כל המשפחה לשחק קלפים, לשוחח ולצחוק יחד

בסלון נפגשים עם החברים

בסלון נפגשים עם השכנים מהקומה או מהרחוב ליד

בסלון נוח, נעים וחמים לשבת ביחד, גם כשאוכלים גלידה קפואה

 

 

הסלון הוא המרכז המשפחתי של הבית

באייססלון כולכם חלק מהמשפחה

אז נתראה שם !

EISSALON & OSCAR 7

הדברים המיוחדים באמת, קורים במקרה

בשנת 2014 הציב יזם חביב מצלמה קטנה על מרפסת של חברים חביבים, בכדי לעקוב אחר התקדמות בניית המבנה שיזם. במקביל בגרמניה הרחוקה ישבו אדוה ושיאון והתחילו לפנטז על עצמאות.

 

בביקור המולדת שלהם חיפשו מקום אפשרי לעסק החדש, קיבלו מהחברים החביבים את הטלפון של היזם החביב והעסוק. היה קשה למצוא זמן, אך לבסוף הפגישה האחרונה שהתקיימה בביקור המולדת הייתה עם היזם החביב. היה קליק (גלידה עוד לא).

 

עברו הימים והפרויקט קרם עור וגידים, והיום - אייססלון באוסקר 7, קומה 4.

 

 

bottom of page