top of page
הגשת מועמדות לצוות אייססלון
פרטים על מודל התעסוקה והמשרות, בתחתית העמוד
הצהרות מועמד/ת:
הצהרות מועמד/ת:
צרפ/י קורות חיים

תודה על הגשת הבקשה, נחזור אלייך/אליך לאחר עיבוד הנתונים

מידע למועמד
אייססלון רואה במשאב האנושי את הבסיס להצלחה - הצלחה של העסק, של אנשי הצוות בשאיפותיהם האישיות, של ספקיה ושל בעליה. אנחנו מחפשים אנשים מיוחדים לייצר ולהציע מוצר יחיד במינו, ואנו נכונים לאתגר לשמור אתכם/ן איתנו.

הקשר עם שאר הצוות, עם הלקוח, עם הספקים ועם הבעלים חשוב לשמירה על המשפחתיות והחיוך ולכן גם חשוב שהוא יארך תקופה משמעותית. הגיוס לצוות מותנה בהתחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות.

מודל התעסוקה החדש של אייססלון

- המודל החדש מיושם בצוות אירוח והכנות (לא בקונדיטוריה)

- אנשי הצוות בוחרים מתי לעבוד, בשיטת בידינג*

- אנשי הצוות בוחרים את התפקיד בו הם מעוניינים בכל (מי שהוסמך לבצע את שניהם)

- משמרות קצרות + שכר גבוה = הזמן שלכם שווה יותר, ויש לכם את שאר היום לעצמכם

- ימי שבת וחג - תגמול גבוה יותר מ 150%, ומשמרות קצרות

*קיימים אילוצים מסויימים בשיבוץ המשמרות לצורך הצלחת העסק.

2016-11-13 (1).jpg

צוות קונדיטוריה

- גיל 20 ומעלה

- זמינות ל-4 משמרות בשבוע

- שעות עבודה עיקריות 0830-1700

- יתרון למשרה מלאה (ראו מטה)

- התחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות

- נכונות ללמוד ולעבוד תהליך הכשרה מקצועי ויסודי

- תקשורת בין אישית ברמה גבוהה

- זיקה לעבודת מטבח (אין צורך בניסיון קודם, בטח שלא מעולם הגלידה)

- גמישות להעסקה במקביל לקורסים מקצועיים

DSC_0082.JPG

צוות אירוח והכנות

- גיל 20 ומעלה

- זמינות ל-3 משמרות בשבוע כולל שישי שבת

- יתרון למשרה מלאה (ראו מטה)

- התחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות

- נכונות ללמוד ולעבוד תהליך הכשרה מקצועי ויסודי

- תקשורת בין אישית ברמה גבוהה

- נכונות לעבודה קשה אך מתגמלת בצוות מגובש

* המודל החדש הינו יוזמה פרטית של אייססלון ומטרתו יצרה ושימוש צוות איכותי ומגובש לטובת הצלחת הצוות והעסק.

bottom of page