מידע למועמד
אייססלון רואה במשאב האנושי את הבסיס להצלחה - הצלחה של העסק, של אנשי הצוות בשאיפותיהם האישיות, של ספקיה ושל בעליה. אנחנו מחפשים אנשים מיוחדים לייצר ולהציע מוצר יחיד במינו, ואנו נכונים לאתגר לשמור אתכם/ן איתנו.
הקשר עם שאר הצוות, עם הלקוח, עם הספקים ועם הבעלים חשוב לשמירה על המשפחתיות והחיוך ולכן גם חשוב שהוא יארך תקופה משמעותית. הגיוס לצוות מותנה בהתחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות.
מודל התעסוקה החדש של אייססלון
- המודל החדש מיושם בצוות אירוח והכנות (לא בקונדיטוריה)
- אנשי הצוות בוחרים מתי לעבוד, בשיטת בידינג*
- אנשי הצוות בוחרים את התפקיד בו הם מעוניינים בכל (מי שהוסמך לבצע את שניהם)
- משמרות קצרות + שכר גבוה = הזמן שלכם שווה יותר, ויש לכם את שאר היום לעצמכם
- ימי שבת וחג - תגמול גבוה יותר מ 150%, ומשמרות קצרות
*קיימים אילוצים מסויימים בשיבוץ המשמרות לצורך הצלחת העסק.
צוות קונדיטוריה
- גיל 20 ומעלה
- זמינות ל-4 משמרות בשבוע
- שעות עבודה עיקריות 0830-1700
- יתרון למשרה מלאה (ראו מטה)
- התחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות
- נכונות ללמוד ולעבוד תהליך הכשרה מקצועי ויסודי
- תקשורת בין אישית ברמה גבוהה
- זיקה לעבודת מטבח (אין צורך בניסיון קודם, בטח שלא מעולם הגלידה)
- גמישות להעסקה במקביל לקורסים מקצועיים
צוות אירוח והכנות
- גיל 20 ומעלה
- זמינות ל-3 משמרות בשבוע כולל שישי שבת
- יתרון למשרה מלאה (ראו מטה)
- התחייבות ל-9 חודשי עבודה לפחות
- נכונות ללמוד ולעבוד תהליך הכשרה מקצועי ויסודי
- תקשורת בין אישית ברמה גבוהה
- נכונות לעבודה קשה אך מתגמלת בצוות מגובש